Tunnustukset

Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry (SKJ) palkitsee vuosittain Vuoden kuoronjohtajan sekä Vuoden kuorolevyn. Lisäksi SKJ voi myöntää Kuoroteko-palkinnon.

Vuoden kuoronjohtaja

Vuoden kuoronjohtaja -tunnustus myönnetään kerran vuodessa kuoronjohtajalle, joka on merkittävästi kehittänyt suomalaista kuoromusiikkia. Tunnustuksen saajan valitsee vuosittain valittava raati. Tunnustusta on jaettu vuodesta 1995 lähtien.
Tarkastele Vuoden kuoronjohtaja -tunnustuksia.

Vuoden kuorolevy

Vuoden kuorolevy on Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry:n ja Suomen Laulajain ja Soittajain Liitto ry. Sulasol:n myöntämä tunnustuspalkinto ansioituneelle kuorolevylle. Tämä palkinto myönnetään yhdelle mennen vuoden aikana julkaistulle kuorolevylle, jolla kohtaavat korkea taiteellinen taso ja kunnianhimoinen ohjelmisto. Palkinto on myönnetty vuodesta 1994 lähtien. Perinteisesti Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry. julkistaa Vuoden kuorolevyn valinnan yllätyskäynnillä palkittavan kuoron konsertissa.
Tarkastele Vuoden kuorolevy -tunnustuksia.

Kuoroteko-palkinto

Kuoroteko-palkinto on Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry:n myöntämä tunnustus yksityiselle henkilölle, järjestölle, taholle tai paikkakunnalle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt kuorokulttuurin kehitystä ja näkyvyyttä Suomessa. Kuoroteko-palkintoa ei välttämättä myönnetä vuosittain.
Tarkastele Kuoroteko-palkintoja.