Hallitus

Elisa Huovinen, puheenjohtaja

Elisa on ollut SKJ:n hallituksessa vuodesta 2014 alkaen, ensin taloudenhoitajana ja vuodesta 2018 lähtien puheenjohtajana. Työkseen Elisa toimii taiteellisena johtajana kolmessa kuorossa, laulajana pääkaupunkiseudun ammattiyhtyeissä ja tuntiopettajana Sibelius-Akatemiassa. Kuoronjohtajana Elisalle on tärkeää vuorovaikutus laulajien kanssa sekä yhteisöllisyyden voima, jonka yhdessä laulaminen saa aikaan. Myös kohtaamiset kollegoiden kanssa ovat hänelle tärkeitä, minkä takia yhdistyksen luottamustehtävässä toimiminen tuntuu erityisen merkitykselliseltä.


Saara Aittakumpu

Saara Aittakumpu on SKJ:n hallituksen pitkäaikainen jäsen, tänä vuonna varapuheenjohtajan tehtävässä. Häntä innoittavat kuoronjohtajan työssä erityisesti nykytaidemusiikki ja vahvat tekstit historiasta nykypäivään. Saara asuu Helsingin Oulunkylässä, perheeseen kuuluvat musiikinopettajamies Reijo ja kolme kouluikäistä lasta. Elokuusta 2023 alkaen Saara työskentelee kuoronjohdon lehtorina Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä. 


Kaisa Halmemies

Kaisa Halmemies on SKJ:n hallituksen jäsenrekisterivastaava. Kaisa on pop/jazzlaulun opettaja ja rytmimusiikkiin erikoistunut kuoronjohtaja. Hänen huomassaan harjoittelevat Kipinät, Kosken Laulu, Rytmihäiriö, Jyväskylän jazzkuoro sekä JKO:n musiikki- ja teatterikoulutuksen kuoro. Kaisa harrastaa kissojen rapsuttelua, bingoa sekä improteatteria ja on aina valmiina uusiin seikkailuihin.


Kristian Heberg

Kristian Heberg on ollut SKJ:n hallituksen jäsen vuodesta 2011. Kuoronjohtajana hän toimii Oulun Kamarikuorossa sekä Etelä-Pohjanmaan mieslaulajat Jusseissa. Kristian on aktiivinen järjestötoimija ja on jäsenenä useissa paikallisten ja valtakunnallisten yhdistysten hallituksissa. Vapaa-aikaa kuluu järjestötoiminnan lisäksi tietokoneiden, radio-ohjattavien, grillaamisen ja nikkaroinnin parissa.


Viena Kangas

Viena on toiminut SKJ:n hallituksessa tiedottajana vuodesta 2019 lähtien. Työkseen Viena johtaa perustamaansa CandoMini-kuoroa ja Naiskuoro Kuplivaa, toimii laulajana pääkaupunkiseudun kuoroissa ja pyörittää somemarkkinointiin ja sisällöntuottamiseen keskittynyttä yritystään. Vienan tavoitteena on levittää laulamisen ja kuoromusiikin ilosanomaa mahdollisimman laajalle sosiaalisen median kautta. Kuorotyössään hän paneutuu mieluiten kuoron soinnin kehittämiseen ja toimivan kuoroyhteisön rakentamiseen.


Tommi Penttinen

Tommi on toiminut SKJ:n taloudenhoitajana vuodesta 2019 lähtien. Työkseen Tommi johtaa turkulaista ÅSMA Allegroa sekä toimii projektitutkijana. Vapaa-aikanaan hänet voi tavata esimerkiksi kirjaston runohyllyltä, metsäbileistä tanssimasta tai netistä selailemasta eri alojen tieteellisiä julkaisuja.


Sabrina Ljungberg

Sabrina Ljungberg on SKJ:n yhdenvertaisuustoimikunnan puheenjohtaja. Sabrina ja Saarten tytärten sekä Filianna Lahden Naislaulajien luotsaamisen lisäksi hän säveltää kuoromusiikkia. Vapaa-ajallaan Sabrina rentoutuu pitkillä kävelyillä luonnossa ja kotinsa vallaneita viherkasveja hellimällä.


Hanna Kronqvist

Hanna on SKJ:n hallituksen sihteeri. Hän johtaa neljää kuoroa: Åbo Akademin ylioppilaskuoroja Floraköreniä ja Brahe Djäknaria, sekä NOXia ja Exaudiota. Hanna on myös DUNKin (De ungas musikförbund i Svenskfinland) hallituksen puheenjohtaja. DUNK toimii mm. Suomen Nuorisokuoron taustajärjestönä ja on MunKuoro-MinKör-verkoston yksi päätoimijoista. Vapaa-aikaa Hanna viettää mieluiten puutarhassaan perheen ja koiran kanssa. 


VARAJÄSENET

Julia Lainema
Jaana Turunen
Rita Varonen