Vanajan Laulu etsii uutta kuoronjohtajaa

Monipuolinen hämeenlinnalainen sekakuoro Vanajan Laulu etsii uutta kuoronjohtajaa. Kyseessä on n. 45-henkinen, taitava, innostuva, tavoitteellisesti harjoitteleva aikuisten sekakuoro. Viikoittaiset harjoitukset ovat perinteisesti olleet tiistai-iltaisin. Ohjelmisto koostuu pääsääntöisesti 4–8 -äänisistä kappaleista, monipuolisesti musiikin eri genreistä. Viime vuosina painotus on ollut rytmimusiikin ja etno-henkisen musiikin puolella, mutta kuoro on avoin kaikelle. Kuoro toimii Vanajaveden opiston alaisuudessa ja myös omana yhdistyksenä. Yhdistys Vanajan laulu ry järjestää toimintaa myös opiston kauden ulkopuolella esim. kuoromatkoja, konsertteja sekä harjoitusleirejä. Useimmin kuoron kauteen ovat kuuluneet syys- ja kevätleiri sekä joulu- ja kevätkonsertti. Lisäksi tehdään pienempiä esiintymisiä tarvittaessa eri kokoonpanoilla, sekä ajoittain isompia projekteja ja kilpailu/esiintymismatkoja ulkomaille. Yhdistyksen toimintaa pyörittää johtokunta yhteistyössä muiden kuorolaisten kanssa.

Kuoron pitkäaikainen johtaja on jättämässä tehtävänsä kevätkauden lopussa, joten uusi johtaja on etsinnässä syyskauden alusta alkaen. Etsinnässä on luonnollisesti hyvä ja kuorolle sopiva tyyppi, joka uskaltaa haastaa itsensä sekä kuoron uusilla ja erilaisilla produktioilla. Kuoron innostaminen uuteen ei ole koskaan ollut vaikeaa. Toiveena olisi sitoutuminen kuoron johtoon vähintään kahdeksi vuodeksi. Voit olla taustaltasi kuoronjohdon ammattilainen tai vielä alan opiskelija. Tärkeintä on löytää henkilö, joka saa houkuteltua kuoron parhaat puolet ja taidot esiin. Rentous, luovuus ja huumorintaju lasketaan hakijalle eduksi.

Toimita vapaamuotoinen hakemus sisältäen cv:n kuoron puheenjohtajalle Sanni Jurvaselle sannijurvanen@outlook.com to 8.9.2022 klo 23:00 mennessä. Koejohtoja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja kuoronjohtaja Johanna Laukkaselta p. 0443476272

Työsopimus tehdään Vanajaveden opiston kanssa. Tuntipalkka määräytyy koulutuksen mukaisesti. Työsopimuksessa noudatetaan OVTES:n osion F, liitteen 12 mukaisesti kansalaisopiston tuntiopettajan työehtoja. Opiston toiminnan ulkopuolisen palkan maksaa yhdistys erillisen sopimuksen mukaan.