Tuuslaulajat hakee uutta kuoronjohtajaa

Tuusulalainen Tuuslaulajat- sekakuoro etsii taiteellista johtajaa! 

Tuuslaulajat on reilu 40-vuotias mukava ja iloinen sekakuoro, jossa on noin 27 laulajaa. Kuoro harjoittelee torstai-iltaisin tavoitteellisesti. Kuoro järjestää vuosittain 2–3 omaa konserttia, esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa, tekee ulkomaanmatkoja ja järjestää yhteislaulutilaisuuksia. Kuorossa on myös pienryhmätoimintaa tarpeen mukaan. Kuoron toimintaan kuuluu myös laululeirit ja stemmaharjoitukset. Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteinen sekakuoromusiikki ja viihteellisemmät kappaleet. 

Edellytämme hakijalta kokemusta kuoron johtamisesta. Toivomme, että olet jämäkkä ja huumorintajuinen ja sinulla on kyky sopivasti haastaa kuoro ja saada laulajista parhain irti ilman, että harrastus muuttuu ikäväksi puurtamiseksi. Toivomme sinulta suomen kielellä johtamista, rohkeaa ja kannustavaa johtamistyyliä.  Kuoron viikoittaiset harjoitukset ovat kuorolaisille tärkeä hengähdyshetki arjen vastapainoksi. Äänenmuodostuksella ja soinnin harmonialla on merkittävä osa, johon uuden johtajan toivomme paneutuvan.

Harjoituspaikan osoite: Mikkolan koulu, Pähkinämäentie 215, Tuusula

Harjoitusaika: mielellään torstaisin klo 18/19–21 (ti-ke voidaan myös neuvotella) 

Uuden johtajan tulisi aloittaa syksyn 2021 aikana sopimuksen mukaan. Toki yleinen epidemiatilanne ja rajoitukset huomioiden. 

Yhteystiedot: Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja kuvan kera pyydetään lähettämään ja mahdolliset lisäkysymykset esittämään hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen terhi.mellin@sergel.com

Lisätietoja antavat Terhi Mellin terhi.mellin@sergel.com puh 040 565 6660 (mielellään iltaisin ja viikonloppuisin tai Tuula Rinne vpj puh 045 6244223