Sekakuoro Dissonanssi hakee taiteellista johtajaa

Sekakuoro Dissonanssi etsii uutta taiteellista johtajaa! Dissonanssin tyyli on rento ja nuorekas pienellä pilkahduksella kunnianhimoa. Haemme henkilöä, jolla on innostunutta otetta sekä halua haastaa ja viedä eteenpäin kuoromme toimintaa.

Noin 30-henkinen sekakuoromme koostuu pääasiassa Aalto-yliopiston opiskelijoista ja alumneista. Ohjelmistomme on monipuolista sisältäen musiikkia aina renessanssin ajoilta nykyaikaan ja klassisista kuoroteoksista kevyempään musiikkiin. Kuoro on perustettu 2000-luvun alkupuolella ja esiintynyt nykyisellä nimellään vuodesta 2013. Dissonanssi harjoittelee lukukausien aikana viikoittain tiistaisin klo 18-20 Espoon Otaniemessä.

Taiteellisen johtajan tehtäviin kuuluu muun muassa:
– Kauden ohjelmiston suunnittelu
– Kuoron harjoitusten ja kausittaisten harjoitusleirien pitäminen
– Kuoron konserttien johtaminen

Uudelta johtajalta odotamme:
– Musiikkialan koulutusta tai opintoja
– Innostunutta asennetta
– Kiinnostusta kehittää kuoron toimintaa

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä laitathan vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostitse. Kerrothan hakemuksessasi musiikkialan koulutustaustastasi ja mahdollisesta kokemuksestasi kuoronjohtajana. Voit halutessasi liittää hakemukseesi myös CV:n, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Kun olemme käsitelleet hakemuksesi, otamme teihin yhteyttä ja pidämme lyhyen etähaastattelun viikkojen 34-35 aikana. Haastattelujen perusteella valitaan ehdokkaat koejohtoihin, jotka pidetään elokuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 17.8. mennessä osoitteeseen dissonanssi-hallitus@list.ayy.fi

Lisätietoa tarvittaessa antavat
Dissonanssi ry:n hallitus dissonanssi-hallitus@list.ayy.fi