Naiskuoro RiiNa hakee kuoronjohtajaa

Olemme riihimäkeläinen naiskuoro. Kuorossamme laulaa n. 25 reipasta laulunaista. Laulamme pääsääntöisesti 4-äänisenä mutta taivumme tarvittaessa useampaankin ääneen.

Harjoittelemme tavoitteellisesti. Otamme osaa kuorokatselmuksiin ja viimeksi Tampereen Sävelen kuorokatselmuksessa 2019 pokkasimme hienosti kaksi hopealeimaa.

Uudistuimme syksyllä 2019. 70-vuotisjuhlakonsertissa julkistimme nimenmuutoksen; entinen Riihimäen Naislaulajat oli nyt nimeltään Naiskuoro RiiNa Riihimäeltä!

Uudistukset eivät kuitenkaan tähän ole loppuneet. Nyt on haussa uusi kuoronjohtaja.

Kuoronjohtaja toimii myös taiteellisena johtajana ja vastaa kuoron taiteellisesta tasosta ja sen kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu kuoron ohjelmiston suunnitteleminen, harjoitusten, äänenmuodostuksen ja esiintymisten suunnittelu ja johtaminen.

Hakijalta edellytämme kokemusta kuoron johdosta sekä valmiutta sitoutua ja osallistua pitkäjänteisesti kuoron toimintaan. Toivomme lisäksi rentoa ja nuorekasta asennetta ikinuoren kuoromme johtamiseen.

Treeni-iltamme on tiistai klo 18–21, joskin siitäkin voidaan erikseen sopia. Toivomme, että tulisit koejohtamaan kuoroamme jo toukokuussa, jos korona suo. Tositoimiin päästään varmasti syksyllä.

Ota yhteyttä, kerro itsestäsi niin sovitaan tapaaminen!

Lisätietoja antaa: Outi Luoma, outi.luoma@gmail.com, p. 0405022977