Luvian Mieskuoro etsii uutta taiteellista johtajaa

Luvian Mieskuoro on Luvialla, Satakunnan kauneimmissa merimaisemissa toimiva 25-laulajainen, aktiivinen mieskuoro. Kuoroharjoitukset pidetään torstai-iltaisin Luvian seurakuntakeskuksessa 18.00-20.30.

Kuoro etsii uutta taiteellista johtajaa elokuusta 2023 alkaen. Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on musiikillista näkemystä, intoa kuorotyöhön ja hyvä tekemisen meininki. Kuoronjohdon opinnot, laulupedagoginen osaaminen ja aiempi työkokemus ovat eduksi.

Kuoron ohjelmisto koostuu perinteisestä mieskuoro-ohjelmistosta, merilauluista ja isänmaallisista lauluista kevyempää musiikkia ja joululauluja unohtamatta. Kuoron tavoitteena on olla elävä ja kehittyvä mieskuoro, joka tavoittelee aina vain kirkkaampaa ja ilmaisuvoimaisempaa laulamista. Kuorossa on hyvä henki ja kuorolaiset osallistuvat harjoituksiin aktiivisesti. 

Kuoro toimii Otsolan kansalaisopiston alaisuudessa ja lisäksi itsenäisenä yhdistyksenä. Kuoronjohtajan peruspalkka muodostuu opiston maksamasta palkasta, mutta kuoro vastaa itse laululeirien ja esiintymisten osalta työsopimuksesta ja palkanmaksusta. Myös opiston kauden aikainen valmisteleva työ voidaan huomioida palkassa kuoronjohtajan osaamisen ja työpanoksen mukaan.

Kuoro järjestää vuosittain 4-5 konserttia: merilaulukonsertin elokuun lopussa, joulukonsertit ensimmäisen adventin tienoilla sekä Luvian kirkossa että lähiseudulla ja huhtikuun loppupuolella kevätkonsertin vaihtuvalla teemalla. Kuoron pienyhtyeet keikkailevat itsenäisesti läpi kauden.

Kuoro kuuluu Sulasoliin ja Suomen Mieskuoroliittoon ja osallistuu Sulasolin Satakunnan piirin tilaisuuksiin ja toimintaan. Kuoronjohtajan tukena toimii yhdistyksen hallitus, musiikkivaliokunta ja nuotistonhoitaja. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoive 16.4. mennessä osoitteeseen asko.luotonen@gmail.com

Lisätietoja kuoron puheenjohtajalta Asko Luotoselta 040 557 0858 tai asko.luotonen@gmail.com

Kuoron nettisivut https://www.luvianmieskuoro.fi/ ja facebook https://www.facebook.com/luvianmieskuoro