Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro HYMSKK ry. etsii uutta kuoronjohtajaa

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro HYMSKK ry. etsii uutta kuoronjohtajaa

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro HYMSKK on parikymmenhenkinen, tavoitteellisesti harjoitteleva akateeminen sekakuoro. Laulajissa on paljon yliopiston työntekijöitä ja entisiä yliopistolaisia sekä myös muita kuoroharrastajia. Kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin Helsingin yliopiston kielikeskuksen juhlasalissa Fabianinkadulla.

HYMSKK esittää monipuolista kamarikuoro-ohjelmistoa. Se sisältää esimerkiksi eri aikakausien eurooppalaista musiikkia, suomalaisia klassikoita ja uutta suomalaista musiikkia. Viime vuosina kuoro on esittänyt muiden muassa Faurén Requiemin yhdessä Kansallis-kuoron kanssa sekä Sisaskin Eestiläisen messun ja Bachin Jesu meine Freude -teoksen. Se on ollut mukana useissa oopperaproduktioissa ja osallistuu säännöllisesti yhteiskonsertteihin osakunta- ja muiden kuorojen kanssa. HYMSKK on avoin ja kiinnostunut monenlaisesta ohjelmistosta ja yhteistyöstä.

HYMSKK etsii uutta kuoronjohtajaa syyskaudesta 2023 alkaen. Uusi johtaja on innostava ja ammattitaitoinen. Hän osaa kehittää kuoron sointia monipuolisesti. Uusi kuoronjohtaja voi olla myös alan taitava ja osaava opiskelija.

Palkkauksesta sovitaan erikseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoron hallituksen puheenjohtaja Hang do Minh

hanghildegard@gmail.com