Uvula Aurea etsii kuoronjohtajaa

Haussa kuoronjohtaja!

Helsingin lääketieteellisen tiedekunnan sekakuoro Uvula Aurea etsii uutta kuoronjohtajaa. Kuoromme on mukava, pieni opiskelijakuoro, jonka toimintaan saavat kaikki laulamisesta kiinnostuneet tulla mukaan. Toimimme Lääketieteenkandidaattiseuran alaisena kerhona. Harjoittelemme kerran viikossa (treenipäivä sovittavissa, ennen ollut tiistai) ja ohjelmistomme painotus on ollut kevyessä musiikissa kuoroklassikoita unohtamatta. Esiintymisiä on yleensä ollut 1-3 vuodessa (ennen koronaa). 

Uvulassa kuoronjohtajana pääset työskentelemään pienessä mutta innokkaassa porukassa, ja toivommekin kuoronjohtajalta halua kehittää kuoroamme eteenpäin, rentoutta ja hauskanpitoa unohtamatta. Kuoronjohtajana vastaat kuoron ohjelmistosta, taiteellisesta linjasta ja mahdollisista projekteista. Nyt korona-aikaan olemme esimerkiksi toteuttaneet kaksi virtuaalikuorovideoa. 

Työ alkaa mahdollisimman pian, ja syksyn treenit toteutetaan joko etä- tai lähitreeneinä koronatilannetta ja yliopiston ohjeistuksia seuraten. Nyt olemme harjoitelleet yli vuoden etänä Zoomissa, ja tulevalta kuoronjohtajalta toivotaan halua pitää myös etätreenejä tarvittaessa.

Lisätiedustelut ja hakemukset voi lähettää kuoron puheenjohtajalle Elina Tonterille, elina.z.tonteri@helsinki.fi