Naiskuoro Miskantti etsii taiteellista johtajaa

Tampereen Työväenyhdistyksen naiskuoro Miskantti etsii taiteellista johtajaa. Miskantti on 110-vuotias naiskuoro, jossa on kolmisenkymmentä laulajaa. Harjoittelemme kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti joka maanantai Puistotornin konserttisalissa. Tarvittaessa pidämme viikonloppuleirejä ja muita lisäharjoituksia kuorolle ja sen erilliselle lauluryhmälle, jonka voi tilata esiintymään pienempiin tilaisuuksiin. Esiinnymme aktiivisesti erilaisissa tilaisuuksissa ympäri vuoden.

Äänenmuodostuksella ja soinnun harmonialla on ollut harjoituksissa merkittävä osuus, niihin myös uuden johtajan toivotaan paneutuvan. Ohjelmistomme koostuu pääasiassa perinteisestä naiskuoromusiikista. Olemme tilanneet myös uusia sävellyksiä ja esitämme viihteellisempiä kappaleita tapahtuman luonteesta ja esitetyistä toiveista riippuen.

Kuorolla on aktiivinen ja toimiva hallinto, joka auttaa taiteellista johtajaa työssään. Edellytämme kokemusta kuoron johtamisesta. Olet jämäkkä mutta huumorintajuinen johtaja, jolla on kiinnostusta osallistua kuoron toimintaan. Toivomme kykyä haastaa kuoro ja saamaan laulajista paljon irti omalla rohkealla ja kannustavalla johtamistyylilläsi.

Voimme mahdollisesti järjestää koejohtamiseen tilaisuuksia jo kevätkaudella 2021 työsuhteen alkaessa syyskaudella 2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joka päättyy 1.3.2021.Hakemukset voi lähettää ja lisäkysymykset esittää hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen annaeleena@gmail.com.