Naiskuoro Melodie etsii kuoronjohtajaa
Naiskuoro Melodie sai alkunsa tammikuussa 2018 Facebookin Espoon Puskaradio -ryhmässä, jossa laulamisesta innostuneet naiset etsivät itselleen kuoroa ja kuoronjohtajaa. Syntyi noin kolmekymmentä laulajaa käsittävä kuoro, jonka kuoronjohtajaksi saatiin MuM Krista Pellikka. Keväällä hän päätti siirtyä eteenpäin kohti uusia haasteita ja sen takia haemme nyt uutta kuoronjohtajaa.

Melodie on kuorolaisille voimaannuttava ja palauttava harrastus, jossa musiikkiin paloa tuntevat naiset saavat kehittyä ja kasvaa sekä laulajina että esiintyjinä lämminhenkisessä yhteisössä ja kokea yhdessä onnistumisia. Haluamme brändätä itsemme kuoroksi, joka on taidokas ja rento, kauniisti soiva, moni-ilmeinen naiskuoro, joka ihastuttaa ja ilahduttaa, koskettaa ja viihdyttää. Taiteellinen linjamme käsittää kappaleita musiikin eri osa-alueilta, niin melodista ja lyyristä taidemusiikkia kuin eri aikakausien populaarimusiikkia moniäänisesti joko säestettynä tai a cappellana.

Etsimme johtajaa, joka luotsaa ja johtaa meitä napakasti ja eritellysti ja saa meistä esiin haluamiaan vivahteita.

Harjoittelemme säännöllisesti kerran viikossa (torstaisin klo 18-20 Päivänkehrän koululla, Espoon Olarissa) kesä- ja joulutaukoja lukuun ottamatta. Olemme esiintyneet yleisötapahtumissa kuten Kuorojen kierroksessa, Art Goes Kapakassa, Espan lavalla sekä juhlissa, hoivakodeissa yms. ja pitäneet kerran vuodessa maksullisen konsertin.

Kuoronjohtajalta toivomme, että hän
– päättää kuoron ohjelmistosta sovitun taiteellisen linjan pohjalta,
– johtaa harjoitukset ja esiintymiset sekä tekee stemmanauhat,
– antaa tarvittavat palautteet ja harjoitteluohjeet laulajille,
– hyväksyy kuoron uudet jäsenet ja
– yhdessä kuoron hallituksen kanssa kulloinkin sovittavalla tavalla ja työjaolla huolehtii toiminnan käytännön järjestelyistä.

Toivomme myös, että kuoronjohtaja eli taiteellinen johtaja ottaa huomioon laulettavien kappaleiden tyylin, teknisen vaikeusasteen ja stemmajakojen sekä äänellisen soveltuvuuden kuorolle.

Jos olet kiinnostunut, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen naiskuoro.melodie.ry@gmail.com 31.08.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa kuoron hallituksen puheenjohtaja Peija Hellén, 050-543 6536, peija.hellen@gmail.com.