Musiikkitalon kuoro hakee kuoromestaria

Musiikkitalon kuoro on noin 100 kokeneen laulajan sinfoniakuoro. Konsertoimme Musiikkitalossa yhteistyössä Helsingin kaupunginorkesterin ja Radion sinfoniaorkesterin kanssa. Laulamme pääsääntöisesti vaativaa sinfonista ohjelmistoa. Työskentelyolosuhteet Musiikkitalossa ovat erinomaiset. Musiikkitalon kuoro on hyvin innostava, kannustava ja kehittyvä yhteisö. Kuoron taiteellinen johtaja on Nils Schweckendiek.

Haemme nyt kuoromestaria taiteellisen johtajan työpariksi. Kuoromestari vastaa osasta kauden valmennuksista sekä osallistuu tarvittaessa myös taiteellisen johtajan teosvalmennuksiin. Omien teosvalmennusten osalta kuoromestari on itsenäinen. Kuoromestarin työtä tukevat kuoron äänenjohtajat, jotka ovat käytettävissä muun muassa pitämään stemmaharjoituksia ja tarvittaessa äänenavauksia. Kuoromestarilla on myös tärkeä rooli koelaulujen lautakuntajäsenenä.

Kuoron pääasiallinen työskentelykieli on suomi, orkesteriviikoilla usein myös englanti. Voimme myös huomioida hakemuksia hakijoilta, joiden asiointikieli on ensisijaisesti englanti.

Taiteellisissa asioissa kuoromestari raportoi taiteelliselle johtajalle. Hallinnollisissa asioissa kuoromestari raportoi kuoron toiminnanjohtajalle. Toivomme kuoromestarilta pitkäjänteistä sitoutumista kuoron toimintaan.

Lisätietoja: https://www.musiikkitalonkuoro.fi/uutiset/musiikkitalon-kuoro-hakee-kuoromestaria/