Mieskuoro Sirkat (Jyväskylä) hakee taiteellista johtajaa

Jyväskyläläinen mieskuoro Sirkat hakee uutta taiteellista johtajaa. FM Nikke Isomöttönen on johtanut Sirkkoja v. 2004 lähtien, ja hänen johdollaan Sirkat on säilyttänyt asemansa tunnettuna, taitavana ja uudistuvana mieskuorona. Sirkkojen perustajasta P. J. Hannikaisesta lähtien kuorolla on ollut onni saada musiikillisesti kunnianhimoisia, taitavia, innostuneita ja lahjakkaita johtajia.

Sirkkaparvi hakee nyt historiansa 18. johtajaa, miestä tai naista, luotsaamaan kuoroa kohti 120. toimintavuottaan ja pitkälle sen jälkeen. Kuoro on valmiina ottamaan taas kerran näyttävän loikan tulevaisuuteen, ja haluamme laulaa kehittyneessä ja kansainvälisessä Suomessa – ja Suomesta! Sirkkojen erityinen huomio on parven tuoreennuttamisessa.

Toivomme uudelta johtajalta paitsi riittävää alan koulutusta myös vahvoja musiikillisen johtajuuden näyttöjä, tai ainakin uskottavaa potentiaalia. Uutta johtajaa odottaa hyvin sitoutunut ja haasteita odottava laulajakunta tukenaan tehokas kuoron hallinto. Toivomme johtajan voivan aloittaa v. 2017 aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja hakemusta tukevine asiakirjoineen pyydetään lähettämään kuoron puheenjohtajalle mieluiten sähköpostina tai kirjeenä kesäkuun puoliväliin mennessä.

Lisätiedot:

www.sirkat.fi

puheenjohtaja Matti Kuorelahti puh: 040 7444 734 tai sposti: matti.kuorelahti@gmail.com,

postiosoite: Sorvaamo 10 A 19, 40100 Jyväskylä

varalaulunjohtaja Kari Anttila puh: 040 737 2544 tai sposti: karianttila@hotmail.com