Mieskuoro Out ’n Loud (Helsinki) hakee johtajaa

Oletko valmis viikottain kohtaamaan kasvotusten parikymmentä laulavaa homoa? Olit sitten avarakatseinen hetero tai jokin kirjain hlbtiqa…, niin hae taiteelliseksi johtajaksi innostuneelle ja värikkäälle kuorollemme.

Out ’n Loud on perustettu 2004 ja se on Suomen ensimmäinen gaykuoro. Kuoro koostuu noin 25 aktiivisesta kuorolaisesta. Ohjelmisto on yhdistelmä romantiikkaa ja huumoria. Tyylillisesti se muodostuu iskelmästä ja urbaanista nykymusiikista, mutta myös vakavammista sekä erityisesti Out ’n Loudille tehdyistä teoksista. Out’ n Loud tekee läheistä yhteistyötä Helsingin gayteatterin kanssa.

Out ’n Loud on Helsingin ruotsinkielisen työväenopiston Arbiksen mieskuoro ja kuoronjohtaja toimii tehtävässään Arbiksen tuntiopettajana. Tehtävä sisältää kuoron viikoittaiset harjoitukset, jotka ovat kestoltaan kolme oppituntia, á 45min. Harjoitukset seuraavat Arbiksen lukuvuoden aikataulua. Viikoittaisten harjoitusten lisäksi kuoronjohtajan tehtäviin kuuluu johtaminen ja säestäminen esiintymisissä.

Kuoronjohtajalta edellytämme, että hän pystyy säestämään kuoroa harjoituksissa ja esiintymisissä. Eduksi katsomme taitoa sovittaa kuoroteoksia sekä sävellystaitoa. Arvostamme innostavaa ja positiivista asennetta sekä pitkäjänteistä halua kehittää ja haastaa kuoroa. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kuoron harjoitukset ja viestintä tapahtuu suomeksi, mutta Out ‘n Loud on kaksikielinen kuoro, joten katsomme eduksi ruotsin kielen taidon ja yleisen positiivisen suhtautumisen suomenruotsalaisuuteen.

Kuoronjohtajan palkkaus perustuu Arbiksen tuntiopettajien palkkaussääntöihin. Esiintymistilaisuudet korvataan kuoronjohtajalle Muusikkojen liiton palkkiosääntöjen mukaan. Palkkiot sävellys-, sovitus- ja muista vastaavista töistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Hakemukset tehtävään tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen outnloud@outnloud.fi viimeistään 30.4.2018.
Lisätietoja tehtävästä antaa kuoron puheenjohtaja Pasi Risberg, 045-879 5395 tai pasi.risberg@outnloud.fi.

Kuoron www-sivut: outnloud.fi