Metsoforte-kuoro (Helsinki) etsii kuoronjohtajaa

Keskisuomalaisen Osakunnan kuoro Metsoforte etsii kuoronjohtajaa!

Metsoforte on Helsingin yliopiston Keskisuomalaisen Osakunnan yhteyteen vuonna 1995 perustettu kuoro. Sekakuoromme koostuu opiskelijoista ja jo valmistuneista. Metsoforte tarjoaa joka viikko noin 25 laulajalle loistavaa ajanvietettä, jossa rento meininki ja musiikin yhdessä tekeminen kohtaavat. Harjoittelemme torstaisin klo 18-21 Keskisuomalaisen Osakunnan kerhohuoneella Casa Academicalla Helsingin Kampissa. Konsertteja järjestämme tyypillisesti kaksi kertaa vuodessa, jouluna ja keväällä, jonka lisäksi laulamme osakunnan juhlatilaisuuksissa ja keikkailemme pienyhtyeillä.

Hieman yli kahdessakymmenessä vuodessa Metsoforte on kokeillut kaikennäköistä: uutta, vanhaa, perinteistä, kokeilevaa, taidetta ja viihdettä. Yhteistyöllä kamariorkesterin kanssa olemme esittäneet muun muassa klassisen musiikin barokkiteoksia sekä tunnettujen musikaalien ja elokuvien sävelmiä. Tarkempaa tietoa Metsoforten vanhoista ohjemistoista sekä toiminnasta löydät nettisivujemme kautta http://mf.kso.fi/.

Toivomme sinulta:
Aiempaa kuoronjohtajakokemusta ja pianonsoittotaitoa
Halua kehittää kuoroa ja kykyä pitkäjänteiseen, tavoitteelliseen työskentelyyn
Iloista ja kärsivällistä asennetta

Tarjoamme:
Tilaisuuden oppia ja kehittää kuoronjohtamistaitoja
Positiivista meininkiä ja mahtavia tyyppejä

Työn aloitusajankohta on syksyllä 2018.

Jos tunnet että tämä pesti on juuri sinua varten, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen 31.3.2018 mennessä osoitteeseen mf-hallitus@kso.fi.

Lisätietoja: Tuula 050 541 3433

Laulavin terveisin,
Metsoforte