Lempäälän Mieskuoro ry etsii siis itsellensä kuoronjohtajaa

Lempäälän Mieskuoro ry on 1963 perustettu kuoro joka on toiminut itsenäisenä rekisteröitynä yhdistyksenä hieman alle 10 vuotta. Toiminnan kulut katetaan konserttituotoilla, jäsenmaksuilla ja mahdollisilla kulttuuriavustuksilla. Aktiivijäseniä/-laulajia tällä hetkellä 26.

Kuoromme järjestää yleensä kaksi isompaa konserttia vuodessa: kevätkauden päätteeksi viihdekonsertin ja itsenäisyyspäivän alla itsenäisyys- ja jouluaiheisen konsertin. Lisäksi on vuosittain joitakin pienempiä esiintymisiä, perinteisesti ainakin itsenäisyyspäivän tapahtumat yhteistyössä Lempäälän kunnan ja seurakunnan kanssa. Toisinaan myös joitakin tilausesiintymisiä jos ne harjoituskauteen mahtuvat.

Kuoro harjoittelee kerran viikossa, keskiviikkoisin, Sääksjärven koululla klo 17.30-20.00 ja lisäksi tarvittaessa lisäharjoituksia ja kuoroleirejä harjoitustarpeen mukaan. Kausi 2023 on tarkoitus aloittaa 11.1.2023.

Etsimme johtajaa Lempäälästä/lähikunnista joka johtaisi kuoroa innostavasti omalla tyylillään. Olemme esittäneet monenlaista musiikkia konserteissamme, perinteisestä mieskuoromusiikista aina rap-riimeihin ja kaikenlaista siltä väliltä. Kuoronjohtajan tulisi hallita pianonsoitto, konserteissa olemme käyttäneet ulkopuolisia soittajia mutta harjoituksissa stemmojen säestys tulee johtajan hallita.

Johtajan on mahdollista tehdä myös sovituksia kuorolle niin sovittaessa mutta sovitustaito ei ole välttämätöntä.

Palkkaus: sovitaan erikseen

Työsuhteen kesto: toimintavuosi kerrallaan 

Lisätietoja ja/tai hakemukset: Jari Kossi, puheenjohtaja, Lempäälän Mieskuoro ry. P.050-4337024 / mail: lempaalan.mieskuoro(a)outlook.com

Hakemus voi olla vapaamuotoinen hakemus missä hakija kertoo itsestään, mahdollisesta kuoronjohtajakokemuksestaan ja osaamisestaan sekä palkkatoiveensa (tuntipalkkaus tai jos hakijalla y-tunnus niin laskutusperusteinen palkkio).

Työt ja kuorokausi 2023 alkavat sopivan johtajan löytyessä nopeasti.