Aikataulu

Ensimmäinen kierros klo 10–13 (kaikki kilpailijat), yleisölle vapaa pääsy

Toinen kierros klo 14–17 (kaikki kilpailijat), yleisölle vapaa pääsy

Iltakonsertti Aleksanterin kirkossa klo 19.00

Mieskuoro Valkia, johtaa Saara Aittakumpu & Kamarikuoro Näsi, johtaa Markus Yli-Jokipii, liput 15/10€ ovelta

Su 18.3.2018 Pyynikkisali, Tampereen Musiikkiakatemia

Finaalikonsertin harjoitus 10–13.00

Yksityinen 45 minuutin harjoitus Kamarikuoro Näsin kanssa teoksesta, jonka kilpailija on valinnut lauantain I kierroksen ohjelmistosta finaalikonserttiin. Tuomaristo ei seuraa harjoitusta.

Kolmas kierros 10–13.30, yleisölle vapaa pääsy

Julkinen ja tuomariston seuraama harjoitus Spira Ensemblen kanssa. Aikaa on 60 minuuttia, jonka kilpailija saa käyttää parhaaksi näkemällään tavalla. Tarkoitus on valmistaa finaalikonserttiin kolme teosta.

Finaalikonsertti ja palkintojen jako klo 15.00, liput 15/10€ ovelta

Kukin finalisti esittää konsertissa neljä teosta: yhden teoksen Kamarikuoro Näsin kanssa ja kolme Spira Ensemblen kanssa. Nämä ovat ne teokset, joita kilpailija on työstänyt sunnuntaiaamupäivän harjoituksissa Kamarikuoro Näsin ja Spira Ensemblen kanssa.