Kuoronjohtajakilpailu

Maaliskuussa 2018 järjestetään Suomalainen kuoronjohtajakilpailu. Kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille.

Kilpailu järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla 17.–18.3.2018. Hakeminen kilpailuun on ollut syys–lokakuun aikana.

Kilpailun järjestää Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry yhteistyössä TAMK Musiikin koulutuksen ja Tampereen Konservatorion kanssa. Kilpailun voittaja saa johtaa konsertin ammattilaiskuoro Tampere Cappellan kanssa Tampereen Sävel -festivaalilla 2019 ja sen lisäksi hän saa 500 euron rahapalkinnon. Kilpailuun valitut johtajat pääsevät työskentelemään kilpailussa Kamarikuoro Näsin, Mieskuoro Valkian ja Spira Ensemblen kanssa.

Kilpailun säännöt, tuomaristo, ohjelmisto sekä aikataulut ovat nähtävillä Suomen Kuoronjohtajayhdistyksen nettisivuilla osoitteessa www.kuoronjohtajat.fi/kuoronjohtajakilpailu.

Lisätietoja kilpailusta Suomen Kuoronjohtajayhdistyksestä (puheenjohtaja@kuoronjohtajat.fi) ja Tampereen Musiikkiakatemiasta (markus.yli-jokipii@tamk.fi).

The main information is also available in English.

Yhteistyössä: