Kuoronjohtajakilpailu

Suomalainen kuoronjohtajakilpailu

Maaliskuussa 2018 järjestetään Suomalainen kuoronjohtajakilpailu. Kilpailu on tarkoitettu kaikille vuonna 1983 ja sen jälkeen syntyneille suomalaisille tai Suomessa asuville kuoronjohtajille.

Kilpailu järjestetään Tampereella 17.–18.3.2018. Hakeminen kilpailuun tapahtuu syys–lokakuun aikana. Hakemukseen liitetään videotallenne, joka sisältää johtamista ja harjoittamista. Viimeinen hakupäivä on 15.10.2017.

Kilpailun järjestävät yhteistyössä Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry ja Tampereen Musiikkiakatemia. Palkintona kilpailun voittaja saa johtaa konsertin Tampere Cappellan kanssa Tampereen Sävel -festivaalilla 2019.

Tarkemmat hakuohjeet ja säännöt julkistetaan elokuun 2017 aikana. Lisätietoja Suomen Kuoronjohtajayhdistyksestä (puheenjohtaja@kuoronjohtajat.fi) ja Tampereen Musiikkiakatemiasta (markus.yli-jokipii@tamk.fi).