Karelia-kuoro ja Näkövammaisten Kamarikuoro Kontrapunkti (Helsinki) hakevat johtajaa

Helsinkiläiset Karelia-kuoro ja Näkövammaisten Kamarikuoro Kontrapunkti etsivät uutta yhteistä johtajaa.

Karelia ja Kontrapunkti on yhdistetty pari vuotta sitten yhdeksi sekakuoroksi ja laulajia on tällä hetkellä yhteensä kolmekymmentä, joista peräti 12 miestä. Hallinnollisesti kuorot toimivat vielä erillään, joten uusi kuoronjohtaja tekee sopimuksen molempien kuorojen taustaorganisaatioiden kanssa.

Etsimme energistä johtajaa, jonka toimenkuvaan kuluu myös näkövammaisten tarpeisiin tehtävät, lauletut stemmaäänitteet. Nämä on kuunneltavissa kuoron www-sivujen suljetuilta sivuilta, mutta osa näkövammaisista tarvitsee myös CD-levyn. Nämä monistetaan Näkövammaisten Kulttuuripalvelun toimesta.

Nykyinen kuoronjohtaja, dir. cant. Arto Joutsimäki jää rivilaulajaksi bassostemmaa vahvistamaan ja voi näin auttaa uutta johtajaa etenkin näkövaimmaisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Kuorot harjoittelevat Käpylässä Karjatalolla torstaisin klo 18–20.30.

Viimeksi kuorot tekivät suurproduktion Evakkomorsian, ja tällä hetkellä on työn alla näkövammaisen säveltäjän Raimo Tanskasen ennen julkaisemattomien teosten harjoittelu kevätkonserttia varten. SULASOL julkaisee tänä vuonna useammankin kokoelman Tanskasen nuotteja.

Haastattelut pidetään hakijoille huhtikuun lopulla tai toukokuun alussa ja samalla hakijoita pyydetään pitämään kuoroille noin 30 minuutin ns. näytetunti, jonka materiaali jaetaan etukäteen valituille hakijoille.
Uuden johtajan pesti alkaa elokuussa 2018.

Kuorojen omat www-sivut löytyvät alta.

https://kareliakuoro.fi
https://kontrapunkti.wordpress.com/historiaa/
https://kareliakuoro.wordpress.com/evakkomorsian/

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen molempien kuorojen puheenjohtajalle huhtikuun loppuun mennessä.

Karelian pj. Leena Romu
leena.romu@pp.inet.fi
Kontrapunktin pj. Eija-Liisa Markkula
el.markkula@gmail.com