Jyväskyläläinen Naiskuoro Pulssi etsii johtajaa

Oletko sinä Naiskuoro Pulssin seuraava kuoronjohtaja?

Vuonna 1989 perustettu 25-jäseninen Naiskuoro Pulssi Jyväskylästä etsii kuoronjohtajaa vuoden 2020 alusta lähtien. Pulssin kolmikymmenvuotiselle kuorouralle on mahtunut lukuisia kuoromatkoja, kansainvälisiä kuorofestivaaleja sekä joka vuosi toistuvat joulu-ja kevätkonsertit. Pulssin monipuoliseen ja tasokkaaseen ohjelmistoon kuuluvat niin popmusiikki, etnot, barokki, uusi suomalainen kuoromusiikki kuin musikaalitkin. Vuosien varrella yhteistyötä on tehty lukuisten kuorojen, soitinyhtyeiden ja orkesterien kanssa. Viimeisimpänä yhteistyökumppanina mainittakoon Keski-Suomen Kamarioopperayhdistys, LaKala-ooppera, jonka kanssa on yhteistyössä toteutettu konserttiversiot musikaaleista Jesus Christ Superstar ja Oopperan Kummitus. Klassisen musiikin puolelta mainittakoon esimerkkeinä kuoron 30-vuotisjuhlakonsertissa esitetty Vivaldin Gloria yhteistyössä solistien ja kamariorkesterin kanssa ja useana pääsiäisenä esitetty Pergolesin Stabat Mater. Suurin osa kuoron ohjelmistosta on neliäänistä.

Harjoittelemme kerran viikossa tiistaisin klo 17.30-20, mutta harjoittelupäivä ja -aika on neuvoteltavissa.  Lisäksi pidämme kuoroleirejä tarpeen mukaan, keskimäärin 2-3 kertaa vuodessa. Kuoron toimintavuosi on syyskuun alusta toukokuun loppuun.

Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 30.12. 2019 mennessä osoitteeseen hannele.tyrvainen(at)gmail.com. Kutsumme hakijoita hakemusten perusteella koejohtoon ja haastatteluun. Lisätietoja kuorosta ja kuoronjohtajan tehtävästä antavat kuoron hallituksen puheenjohtaja Hannele Tyrväinen, 040 5131597, rahastonhoitaja Heidi Neuvonen, 0400 642472 ja kuoron nykyinen taiteellinen johtaja Noora Määttä 050 3370334.