Helsingin Naispoliisilaulajat etsii taiteellista johtajaa

Helsingin Naispoliisilaulajat on vuonna 2000 perustettu kuoro, jossa on n. 20 laulajaa valtionhallinnon eri organisaatioista. Kuoron ohjelmisto on tyylillisesti monipuolinen taidemusiikista ja joululauluista pop- ja kansanlaulusovituksiin. Kuoro on perinteisesti ollut hyvin vastaanottavainen opeteltavien kappaleiden suhteen ja useimmat kappaleet esitetään neljän stemman voimin.

Kuoro harjoittelee kerran viikossa Pasilassa ja pitää konsertteja pääosin joulusesonkina sekä esiintyy yksityiskeikoilla. Harjoitukset ovat kaksituntiset. Taiteelliselta johtajalta toivotaan harjoitusten vetämisen lisäksi stemmanauhojen työstämistä, esitettävän ohjelmiston valintaa sekä kuoron johtamista konserteissa. Sovitustaito katsotaan eduksi. Harjoituksista maksetaan tuntipalkka ja konserteista konserttipalkkio. Taiteellisen johtajan tehtävä alkaa syyskautena 2017.

Taiteellisen johtajan tehtävästä kiinnostuneita pyydetään lähettämään vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen posti@naispoliisilaulajat.fi viimeistään 28.8.2017 mennessä. Samasta osoitteesta voi kysyä myös lisätietoja. Toimintaan voi tutustua osoitteessa www.naispoliisilaulajat.fi.