Helsingebygdens kör (Vanda) söker konstnärlig ledare / Helsingebygdens kör (Vantaa) hakee taiteellista johtajaa

Är det dig vi letar efter? Helsingebygdens kör är en blandad kör i Vanda med dryga 120 år på nacken. Kören består av ca 30 ivriga och motiverade sångare och övar alla torsdagar på föreningshuset Helsinggård i Dickursby. Körens repertoar har under de gångna åren varit mångsidig och innehållit både sakral och profan musik, allt från Mozart till pop och rock.

Dirigent sökes fr.o.m. augusti 2018. Lönesättningen enligt avtal. Om du blev intresserad, skicka ansökan och möjliga tilläggsfrågor till adressen nina.knuters@gmail.com senast 8.6.2018.
Du kan läsa mera om oss på www.hbk.fi

Sinuako me etsimme?
Helsingebygdens kör on vantaalainen ruotsinkielinen sekakuoro, jolla on reilut 120 vuotta kokemusta takana. Kuoro koostuu n. 30 innokkaasta ja motivoituneesta laulajasta ja harjoittelee joka torstai seurantalo Helsinggårdissa Tikkurilassa. Kuoron ohjelmisto on menneinä vuosina ollut monipuolinen ja sisältänyt erilaisia musiikkityylejä, kaikkea Mozartista poppiin ja rokkiin.

Kuoronjohtajaa haetaan elokuusta 2018 lähtien. Palkkaus sopimuksen mukaan.  Jos kiinnostuit, lähetä hakemus ja mahdolliset lisäkysymykset osoitteeseen nina.knuters@gmail.com viimeistään 8.6.2018.
Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.hbk.fi