GUF-kören söker dirigent – GUF-kören etsii kuoronjohtajaa

GUF-kören söker dirigent – är det du?

Vill du dirigera vårt glada gäng i Gammelstaden i Helsingfors? GUF-kören är en blandkör som fungerar inom Gammelstadens Ungdomsförening och övar en gång i veckan på Berghyddan i Gammelstaden. Kören grundades redan 1910 och är en av de äldsta blandade körerna i huvudstadsregionen. Idag har vi 25 sångare och vi söker en dirigent som tillsammans med oss kan göra engagerande och inspirerande körmusik.

Körens repertoar är mångsidig. Under det senaste året har vi bekantat oss med modern körmusik av bl.a. Pärt Uusberg, Ola Gjeilo och Eric Whitacre. Till körens traditioner hör en årlig julkonsert och en Islossningskonsert på våren.

Vi söker en dirigent fr.o.m. augusti 2018. Lönesättning enligt avtal. Är du intresserad? Skicka in en ansökan med löneanspråk till föreningens ordförande på adressen lorenz.brunnsberg@gmail.com senast den 20 juli 2018.
Mera information om kören ger körens kontaktperson Mia Finström-Haanpää, mfinstro@abo.fi, tfn 050 354 8830.

Du kan läsa mera om kören på https://www.guffen.fi/guf_koren/ eller på Facebook (GUF-kören).

GUF-kören etsii kuoronjohtajaa – oletko se sinä?

Haluatko johtaa iloista porukkaamme Helsingin Vanhassakaupungissa? GUF-kören on Gammelstadens Ungdomsförening r.f.:n sekakuoro, joka harjoittelee kerran viikossa Berghyddanin seurantalossa Vanhassakaupungissa. Kuoro perustettiin vuonna 1910 ja on yksi pääkaupunkiseudun vanhimmista sekakuoroista. Nykyään kuorossa on 25 laulajaa, ja haemme nyt
kuoronjohtajaa, joka voi tehdä kanssamme kiinnostavaa ja innostavaa kuoromusiikkia.

Kuoron ohjelmisto on monipuolinen. Viime vuoden aikana olemme tutustuneet moderniin kuoromusiikkiin, mm. Pärt Uusbergin, Ola Gjeilon ja Eric Whitacren musiikkiin. Kuoron perinteisiin kuuluu joulukonsertti talvella ja ”Jäidenlähtökonsertti” keväällä.

Haemme kuoronjohtajaa elokuusta 2018 lähtien. Palkkaus sopimuksen mukaan. Oletko kiinnostunut? Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi yhdistyksen puheenjohtajalle, lorenz.brunnsberg@gmail.com, viimeistään 20. heinäkuuta 2018.
Lisätietoja kuorosta antaa kuoron yhteyshenkilö Mia Finström-Haanpää, mfinstro@abo.fi, puh 050 354 8830.

Voit tutustua kuoroon osoitteessa https://www.guffen.fi/guf_koren/ tai Facebookissa (GUF-kören)