Ahjo Ensemble etsii taiteellista johtajaa

Oletko sinä Ahjo Ensemblen uusi taiteellinen johtaja?

Kamarikuoro AHJO ENSEMBLE esittää tasokasta kuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita. Vuonna 2013 perustetun helsinkiläiskuoron tavoitteena on uudistaa ja elävöittää kuorokulttuuria monipuolisella ja yllättävällä ohjelmistollaan ja taitavalla esiintymisellään. Laulajat ovat pitkän linjan kuorolaisia, joita yhdistää rakkaus musiikkiin ja halu tuottaa kuulijoille elämyksiä.

Haemme motivoitunutta, taitavaa ja idearikasta johtajaa. Sinulla on halu ja kyky kehittää kuoron ilmaisua, ohjelmistoa ja konserttitoimintaa pitkäjänteisesti. Voit olla kokenut ja verkostoitunut tai tulevaisuuden nuori lupaus.

Harjoittelemme toistaiseksi tiistaisin Meilahden kirkolla. Järjestämme vuodesta riippuen 4-8 konserttia. Vuosi 2023 on 10-vuotisjuhlavuotemme, josta haluamme tehdä ikimuistoisen ja Ahjon näköisen. Lisää meistä voit lukea osoitteessa https://www.ahjoensemble.fi/

Lähetä vapaamuotoinen, lyhyt hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen johtajahaku@ahjoensemble.fi viimeistään 28.2.2021. Kerro hakemuksessa itsestäsi muusikkona, taiteellisista kiinnostuksen kohteistasi ja siitä, miksi Ahjo kiinnostaa sinua. Voit lähettää hakemuksesi myös videon muodossa (kesto max. 3 min).

Lähetämme maaliskuun alussa kutsun haastatteluun ja ohjeet ennakkotehtävää varten.
Näiden perusteella osa hakijoista kutsutaan koejohtoon, joka pidetään huhtikuussa (epidemiatilanne huomioiden).

Työsuhde astuu voimaan viimeistään syyskauden 2021 alussa. Lisätietoja antaa Ahjo Ensemblen puheenjohtaja Terhi Pio (johtajahaku@ahjoensemble.fi tai 050 540 4080).

We also welcome applications in English! Please contact Ahjo Ensemble’s President Terhi Pio (johtajahaku@ahjoensemble.fi or 050 540 4080) or see https://www.ahjoensemble.com/director for further instructions.