Tilaa persoonallinen äänirauta!

keskiviikko, 18 toukokuu 2016 01:12

Tilaa persoonallinen äänirauta!

Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry:n jäsenet voivat tilata itselleen toukokuun aikana persoonallisen ääniraudan! Ääniraudat ovat kulmikkaita A-rautoja (440 Hz). Kaiverrukset ja poraus eivät vaikuta ääniraudan soiviin ominaisuuksiin.

Äänirautoja on mahdollista tilata kolmenlaisia:

1. Äänirauta pelkällä Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella (12 €)

2. Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella sekä omalla (tai kaverin) nimellä (17 €)

3. Äänirauta em. kaiverruksilla sekä ripustuslenkillä, josta raudan saa helposti ripustettua kaulaan (24 €). Myös ketju (70 cm) on mahdollista hankkia tilauksen yhteydessä (yht. 35 €).

Tilaa oma äänirautasi alla olevalla lomakkeella 31.5.2016 mennessä. Tilaus on sitova, ja rauta toimitetaan sinulle kotiin kesän aikana. Jos haluat tilata useampia samanlaisia rautoja, mainitse siitä viestikentässä.  Jos laskutusosoite on jokin muu, ilmaise sekin viestikentässä. Muutoin laskut lähetetään toimituksen yhteydessä. Tilaushinnat sisältävät postikulut Suomeen.

Nimi (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Tilaan seuraavat tuotteet:

Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella 12 €

Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella sekä omalla nimelläni 17 €

Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella sekä kaverini nimellä 17 € (kaverin nimi Viesti-kohtaan)

Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella, omalla nimelläni sekä ripustuslenkillä 24 €

Äänirauta Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry -kaiverruksella, omalla nimelläni, ripustuslenkillä sekä teräsketjulla (70 cm) 35 €

Viesti

Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteys tiedottaja(at)kuoronjohtajat.fi.

Viihdekuoro Kapiset (Turku) etsii taiteellista johtajaa

lauantai, 14 toukokuu 2016 09:36

Viihdekuoro Kapiset (Turku) etsii taiteellista johtajaa

Viihdekuoro Kapiset on turkulainen 40-vuotias sekakuoro. Turkulainen Kapi Saarnio perusti kuoron, joka kantaa hänen nimeään. Kuoro esittää pääosin perinteistä kotimaista viihdemusiikkia.

Kuoro etsii nyt taiteellista johtajaa, jonka toimenkuvaan kuuluu kuoron harjoitusten vetäminen tiistai-iltaisin 18.30–20.30, ohjelmiston suunnitteleminen ja tarvittaessa kappaleiden sovittaminen sekä kuorolaulun ohjaus ja opetus. Todennäköisesti kuoro harjoittelee Teräsrautelan nuorisotalolla (Antreksenkuja 1).

Odotamme kuoronjohtajalta soveltuvaa koulutusta, kokemusta kuoron johtamisesta ja sitoutumista kuoromme toimintaan. Arvostamme positiivista, aikaansaavaa ja innostunutta asennetta sekä päätöksentekokykyä. Harjoitukset alkavat syyskuun 2016 alussa ja toiminnan suunnittelu ennen sitä.

Yhteydenotot 30.6. mennessä Marja-Leena Venho, marleena.venho@gmail.com, puh. 0400 736 124 tai Marja Tuohimaa, marja.tuohimaa@gmail.com, puh. 045 6073 446.

Naiskuoro Aiolis etsii taiteellista johtajaa

torstai, 5 toukokuu 2016 09:06

Naiskuoro Aiolis etsii taiteellista johtajaa

Naiskuoro Aiolis on keravalainen noin 20 naisesta koostuva kuoro, joka on toiminut yhdistelmänä sekä osana Keravan opistoa että itsenäisenä yhdistyksenä jo kohta 20 vuotta. Kuoro on esittänyt vuosien varrella viihdemusiikkia Adiemuksesta Abbaan, kirkkomusiikkia Matteus-passiosta joulumusiikkiin ja kaikkea siltä väliltä.

Kuoro etsii nyt taiteellista johtajaa, oletko sinä etsimämme henkilö? Taiteellisen johtajan toimenkuvaan kuuluu:
– ohjelmiston suunnitteleminen yhteistyössä kuoron hallituksen kanssa
– harjoitusten ja esiintymisten vetäminen (harjoittelemme Keravalla maanantai-iltaisin klo 18–20.15)
– kuoron äänenmuodostuksen ja soinnin kehittäminen
– sovitusten tekeminen tarvittaessa.

Taiteellisen johtajamme pääasiallisena palkanmaksajana toimii Keravan opisto.

Kuoronjohtajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta kuoron johtamisesta ja sitoutumista kuoromme toimintaan. Arvostamme positiivista, joustavaa ja innostunutta asennetta.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 23.6.2016 mennessä kuoron hallituksen puheenjohtajalle Kati Valtaselle sähköpostitse osoitteeseen katilainen@hotmail.com.

Tehtävä alkaa syyskaudella 2016 ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Tietopaketti kuoronjohtajan palkkaukseen

torstai, 17 maaliskuu 2016 04:23

Tietopaketti kuoronjohtajan palkkaukseen

Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry:n hallitus on julkaissut tietopaketin koskien kuoronjohtajan palkkausta. Paketti sisältää kuoronjohtajan tehtävänkuvauksen, palkkasuosituksen sekä työsopimusmallin, joita voi hyödyntää kuoron ja kuoronjohtajan välisissä palkkaneuvotteluissa.

Paketti löytyy täältä: Tietopaketti_kuoronjohtajan_palkkaukseen

Tietopakettiin liittyvisä kysymyksissä olkaa yhteydessä hallituksen puheenjohtajaan (puheenjohtaja(at)kuoronjohtajat.fi).

Päivitetty 12.4.2016.

Grankulla kammarkör – Kauniaisten kamarikuoro (GÖR) etsii taiteellista johtajaa

tiistai, 15 maaliskuu 2016 03:26

Grankulla kammarkör – Kauniaisten kamarikuoro (GÖR) etsii taiteellista johtajaa

Grankulla kammarkör – Kauniaisten kamarikuoro (GÖR) on kaksikielinen kamarikuoro, jossa laulaa n. 20 laulajaa. Kuoro harjoittelee Kauniaisten kirkolla maanantaisin 18:45–21:30.

Kuoron ohjelmisto koostuu niin klassisesta kuoromusiikista kuin kirkko-, jazz- ja viihdemusiikista. Kuoro konsertoi säännöllisesti Kauniaisissa sekä yhteistyössä muiden kuorojen ja orkestereiden kanssa myös muualla Suomessa.

Kuoron johtajan toivotaan suunnittelevan ohjelmiston, konsertit ja laululeirit yhteistyössä musiikkilautakunnan kanssa.

Yhteystiedot: kuoron puheenjohtaja Martti Mäkelä, 045-6788789, marttinenne@gmail.com.

Lisätietoa kuorosta osoitteesta http://www.goer.fi/.