Järvenpään Kamarikuoro ry hakee taiteellista johtajaa

keskiviikko, 20 toukokuu 2015 01:56

Järvenpään Kamarikuoro ry hakee taiteellista johtajaa

Järvenpään Kamarikuoro on 37 vuotta täyttänyt sekakuoro, jossa on tällä hetkellä n. 20 aktiivista jäsentä. Haemme innostavaa ja ammattitaitoista kuoronjohtajaa, jolla on näkemystä kamarikuoron musiikillisesta kehittämisestä. Harjoituskauden on määrä käynnistyä alkusyksystä 2015.

Pääsääntöisesti harjoittelemme kerran viikossa – toistaiseksi tiistai-iltaisin n. 2,5 tuntia Järvenpään Kivipuiston palvelukodissa. Ohjelmistomme koostuu suomalaisesta ja kansainvälisestä musiikista sisältäen sekä hengellisiä että viihteellisiä kuoroteoksia.

Vapaamuotoiset hakemukset 5.6.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: laura.laubert-tolonen(at)pp.inet.fi. Lisätietoja saat kuoromme puheenjohtajalta Laura Laubert-Toloselta iltaisin klo 16 jälkeen numerosta 040 7344736.

Helsingin NMKY:n sekakuoro etsii uutta taiteellista johtajaa

torstai, 7 toukokuu 2015 11:29

Helsingin NMKY:n sekakuoro etsii uutta taiteellista johtajaa

Helsingin NMKY:n sekakuoro (perustettu v. 1893) etsii uutta taiteellista johtajaa syyskuusta 2015 alkaen. Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin HNMKY:n tiloissa Vuorikadulla Kaisaniemessä.

Yhteydenotot: HNMKY:n musiikkiopiston rehtori Anu Kurkaa, p. 050 3033052 tai anu.kurkaa(at)hnmky.fi.

Lisätietoja myös osoitteessa: hnmky.fi/aikuiset/musiikki/kuorot/sekakuoro

Helsingin Lauluveljet hakee johtajaa

maanantai, 4 toukokuu 2015 01:21

Helsingin Lauluveljet hakee johtajaa

Helsingin Lauluveljet on helsinkiläinen mieskuoro, joka perustettiin vuonna 2007 toimintansa yhdistäneiden Kalevan Laulajien ja Vuosaaren Mieslaulajien perinteiden ja laulajien pohjalle. Monet laulajista ovat suorittaneet Mieskuoroliiton perusmerkin, muutamat taitomerkin.

Nykyisen johtajamme jäädessä eläkkeelle ensi vuoden alusta tarvitsemme uuden johtajan, kuoronjohdon ammattilaisen. Olemme laulaneet perinteistä ja uutta mieskuoromusiikkia sekä hengellisiä ja viihteellisiä lauluja. Uusi johtaja valinnee ohjelmaamme omat painotuksensa. Keski-ikämme on kohtalaisen korkea. Tavoittelemme sen alentamista ja joukkomme lukumäärän kasvattamista. Tässä uskomme nuorehkon, vetovoimaisen vetäjän olevan avuksi. Laulajien lukumäärä on nykyisellään 33.

Toimimme työväenopiston opiskeluryhmänä. Kuoronjohtajan varsinainen työnantaja on Helsingin työväenopisto. Kuoromme toimii myös rekisteröitynä yhdistyksenä, jonka puitteissa täydennetään  työväenopiston kurssiohjelmaa mm. pienryhmien muodossa.

Harjoitukset pidetään keskiviikkoiltaisin Vuosaaren lukion auditoriossa, metron pääteaseman vieressä. Keskiviikkoharjoitusten lisäksi pidetään vuosittain pari viikonloppuleiriä, kevät- ja joulukonsertit sekä muutamia muita esiintymisiä, pääosin viikonloppuisin.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä soittele meille, niin kerromme lisää:
puheenjohtaja Harri Malmberg, 0400 424 702
varapuheenjohtaja Unto Palminkoski, 040 546 0444