Merikarvian kamarikuoro Proosit etsii kuoronjohtajaa

maanantai, 15 syyskuu 2014 02:14

Merikarvian kamarikuoro Proosit etsii kuoronjohtajaa

Proosit on toiminut Merikarvialla 26 vuotta. Omien konserttien lisäksi kuoro on esiintynyt perhejuhlissa sekä erilaisissa tapahtumissa ja kuorolaisia on ollut mukana myös kesäteatterissa. Syyskauden kohokohta on perinteinen joulukonsertti Merikarvian kirkossa, ja kevätkaudella panostetaan pääsiäisen kappelikonserttiin. Keväällä 2014 kuoro osallistui ensimmäistä kertaa myös Vaasan kuorofestivaaleille. Perinteisten suomalaiskansallisten laulujen lisäksi kuoron ohjelmistoon kuuluu myös uudempaa suomalaista musiikkia.

Proosit harjoittelee säännöllisesti Merikarvian Mieslaulajien talolla keskiviikkoisin klo 18.00-20.15. Hyvin aktiivinen ja sitoutunut kuoro julkaisi joululevyn marraskuussa 2013. Nykyisin kamarikuoron laulajamäärä on
n. 20.

Kuoro hakee ensisijaisesti henkilöä, joka haluaa olla osa ahkeraa ja kunnianhimoista kuoroamme.
Jos tiedät olevasi etsimämme henkilö, ota yhteyttä 23.9. mennessä kuoron puheenjohtajaan: Pirjo Sormunen, 044 300 4362 tai lähetä vapaamuotoinen hakemus pipsa.sormunen@gmail.com.
Aloitus 1.10.2014 tai sopimuksen mukaan, syyskaudella oppitunteja on 30.

Merikarvia-Siikaisten kansalaisopisto maksaa palkan OVTES:in mukaisesti.

Vaasa 2014

Neste Oil (Espoo) etsii kuoronjohtajaa perusteilla olevalle työpaikkakuorolle.

maanantai, 15 syyskuu 2014 02:08

Neste Oil (Espoo) etsii kuoronjohtajaa perusteilla olevalle työpaikkakuorolle.

Kyseessä on monipuolista viihdemusiikkia laulava sekakuoro. Kuoro on niin sanottu matalan kynnyksen kuoro eikä siihen ole erityisiä pääsyvaatimuksia. Alustavassa kyselyssä kuorosta kiinnostuneita oli noin 20. Kiinnostuneiden joukossa oli sekä hyvin kokeneita kuorolaisia että henkilöitä, jotka eivät ole aikaisemmin laulaneet kuorossa.

Kuoronjohtajalta odotamme rempseää ammattimaista otetta sekä alkuvaiheessa (sekalaisen amatöörijoukon muuttaminen oikeaksi kuoroksi) että taitojen kehittyessä. Kuoronjohtajalla tulisi olla mahdollisuus vetää kuoroharjoitukset kerran viikossa (ma-to välisenä aikana) Neste Oilin pääkonttorissa Espoon Keilaniemessä. Kuoronjohtajalla toivotaan olevan aikaisempaa kokemusta nimenomaisesti viihdemusiikkia/kevyttä musiikkia esittävän kuoron johtamisesta.

Yhteydenotot 30.9. mennessä Sonja Sairolle (0504584859, sonja.sairo@nesteoil.com).

Tuore Wildberries-kuoro Helsingistä etsii johtajaa

perjantai, 29 elokuu 2014 11:30

Tuore Wildberries-kuoro Helsingistä etsii johtajaa

Viime keväänä perustettu helsinkiläinen Wildberries-kuoro etsii johtajaa. Kuoro harjoittelee Marjatta-koululla Haagassa torstaisin klo 18.

Kuorolaiset ovat laulaneet vuosia kuorossa ja he ovat innokkaita oppimaan uutta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Eija Lehmuskallioon (o40596 8560, eija(at)luontoportti.com).

SONY DSC