Kuorolaulun koulutuspäivät Tampereella 4.–5.2.2017

maanantai, 16 tammikuu 2017 03:05

Kuorolaulun koulutuspäivät Tampereella 4.–5.2.2017

Vuoden 2017 kuoronjohtajien Talvipäiviä eli Kuorolaulun koulutuspäiviä vietetään 4.–5.2.2017 Tampereella. Koulutuspäiville kokoontuu kuoronjohtajia sekä kuorolaulun harrastajia. Osa luennoista ja workshopeista on kaikille yhteisiä, välillä taas johtajat ja laulajat jakaantuvat omiin ryhmiinsä. Lauantai-illan konsertissa kuullaan kahta tamperelaista huippukuoroa: Pirkanpoikia sekä Kamarikuoro Näsiä.

SKJ:n jäsenille koulutusviikonloppu maksaa 120 € (opiskelijajäsenet 100 €).Hintaan sisältyy koulutus sekä ohjelmassa mainitut ruokailut.

Ilmoittautuminen tapahtuu Sulasolin nettisivulla. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 27.1.2017 saakka!

Ohjelman löydät täältä!

Tervetuloa mukaan! Tavataan Tampereella!

Naiskuoro Florence (Helsinki) etsii kuoronjohtajaa

maanantai, 16 tammikuu 2017 02:59

Naiskuoro Florence (Helsinki) etsii kuoronjohtajaa

Perinteikäs Naiskuoro Florence (aiemmin Sairaanhoitajalaulajat) on vuonna 1944 perustettu perinteikäs ja uusiutuva naiskuoro, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää kuorolaulua ja musiikin harrastusta. Kuoro etsii uutta johtajaa.

Kuorolla on kaksi konserttia vuodessa (joulu- ja kevätkonsertti) ja lisäksi se esiintyy muissa pienimuotoisemmissa tilaisuuksissa. Ohjelmisto on monipuolinen, ulottuen perinteisestä naiskuoromusiikista kevyen musiikin klassikoihin. Kuoro harjoittelee Helsingin Meilahdessa maanantaisin klo 19-20.30. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tiedustelut 23.1.2017 mennessä Anne Kanervalta (kanerva.anne@gmail.com ja 050 4395817).

Candela-Singers (Järvenpää) hakee kuoronjohtajaa

maanantai, 9 tammikuu 2017 09:30

Candela-Singers (Järvenpää) hakee kuoronjohtajaa

Candela-Singers-kuoro Järvenpäästä hakee taiteellista johtajaa. Candela on 2-vuotias lauluryhmä, joka koostuu iloisista naisista ja jonka tavoitteena on kasvattaa toimintaansa paikallisena viihdekuorona. Kuoro harjoittelee kahdesti kuukaudessa maanantai-iltaisin rennolla otteella, mutta kuorolla on myös vahva halu kehittyä ja harjoitella myös laululeirien merkeissä.

Yhteydenotot mahdollisimman pian, viimeistään tammikuun puoleen väliin mennessä: Marsa Ketola (marsa.lahteenmaki(at)hotmail.com, 0505635761).

Resonanssi (Lappeenranta) etsii kuoronjohtajaa

maanantai, 9 tammikuu 2017 09:29

Resonanssi (Lappeenranta) etsii kuoronjohtajaa

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan naiskuoro Resonanssi etsii uutta kuoronjohtajaa. Kuorossa on noin kaksikymmentä laulajaa, jotka jakautuvat ykkös- ja kakkossopraanoon sekä ykkös- ja kakkosalttoon

Resonanssi on ainoa laatuaan suomalaisena naisteekkarikuorona, jota täydentävät kauppatieteilijät ja ammattikorkeakoulu Saimian opiskelijat. Kuoron tavoitteena on ylläpitää ja kasvattaa monipuolista ohjelmistoa, joka vaihtelee juomalaluista poppiin sekä karjalaisiin perinnekappaleisiin.

Kuorona olemme rento ja avoin. Kuoronjohtajan tukena toimii kuoron hallitus, joka osallistuu harjoitusten järjestämiseen sekä ohjelmiston suunnitteluun. Harjoituksia järjestään kerran viikossa.

Lisätietoja antaa hallituksen kuoronjohtajavastaava Lotta Tarkkala (lotta.tarkkala(at)student.lut.fi).

Meihin voit tutustua myös facebookissa https://www.facebook.com/resonanssikuoro/ sekä youtubessa https://www.youtube.com/user/Resonanssikuoro

Sekakuoro Dissonanssi (Espoo) hakee kuoronjohtajaa

maanantai, 19 joulukuu 2016 04:14

Sekakuoro Dissonanssi (Espoo) hakee kuoronjohtajaa

Dissonanssi on Espoon Otaniemessä kerran viikossa kokoontuva, 15-20-henkinen sekakuoro, joka koostuu lähinnä Aalto-yliopiston opiskelijoista ja alumneista. Kuorossa lauletaan rennolla meiningillä mutta myös kehittymishalulla. Kuoro laulaa neliäänisesti, tai jäsenistön koostumuksesta riippuen jopa kahdeksanäänisesti. Ohjelmisto on monipuolista: kuoro laulaa kaikkea klassisesta poppiin, useilla eri kielillä. Kuoro on myös avoin kokeilemaan uutta. Kuoroa pyörittää jäsenistöstä koostuva yhdistys, jolta saa myös apua kuoron ohjelmiston ja suunnan kehittämiseen.

Lisätietoa: Inka Lappalainen, inka.s.lappalainen@gmail.com, 045 6387735
Yhteydenotot tammikuun 2017 puoleen väliin mennessä.