Naiskuoro Viihdepiikkarit Haukiputaalta (Oulu) etsii kuoronjohtajaa syksystä 2014 alkaen!

tiistai, 22 huhtikuu 2014 04:37

Kuoron ohjelmisto koostuu pääosin viihdemusiikista: suomalaisia ja ulkomaalaisia ajankohtaisia sekä ikivihreitä pop-, rock-, kevyt jazz-, operetti- yms. sävelmiä eri sovituksin.

Kuoro kertoo itsestään: ”Olemme harrastelijakuoro, joka kuitenkin haluaa kehittyä, laajentaa ja korottaa osaamistasoaan ja ohjelmistoaan. Toimimme Oulu-opiston alaisena ryhmänä. Tietoa kuorosta www.viihdepiikkarit.net. Etsimme innostunutta ja innostavaa johtajaa, joka tuntee tulevansa toimeen n. 25 naisen ryhmässä. Ikärakenteemme on 25-70 v. ja koko joukko on motivoitunutta ja innostunutta. V. 2009 Suomen Paras Kuoro -kilpailun haaste kasvatti kuoroamme ryhmänä niin paljon, että haluamme myös tulevaisuudessa haasteita ja päämääriä, joita kohti ponnistella ja tuntea onnistumisen elämyksiä.”

Lisätiedot ja yhteydenotot 15.5.2014 mennessä kuoron puheenjohtaja: Helvi Pirttilahti, p. 0400 496668, email: helvi.pirttilahti@gmail.com

Chorus Cathedralis Aboensis etsii taiteellista johtajaa

sunnuntai, 13 huhtikuu 2014 09:49

Chorus Cathedralis Aboensis etsii taiteellista johtajaa

Vuonna 1982 perustettu turkulainen sinfoniakuoro Chorus Cathedralis Aboensis (CCA) etsii taiteellista johtajaa Timo Lehtovaaran siirtyessä muihin tehtäviin. CCA on profiloitunut vahvasti orkesterisäestyksellisiin kuoroteoksiin ja esiintyy säännöllisesti yhdessä Turun filharmonisen orkesterin (TFO) kanssa.

Hakijalta edellytetään

• vahvaa musiikillista osaamista ja kokemusta kuoronjohtamisesta (muodollinen pätevyys edellytetään)
  • yhteistyökykyä ja suurkuoron johtamisessa tarvittavia sosiaalisia taitoja
  • sitoutumista kuoron toiminnan ja taiteellisen tason kehittämiseen

Monipuolinen musikaalisuus, Suomen musiikkikentän tuntemus sekä kontaktit musiikki-instituutioihin katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää liitteineen (CV, mahdolliset suositukset) sähköpostitse osoitteeseen hallitus@cca.fi 30.4.2014 mennessä. Potentiaalisimmat hakijat kutsutaan antamaan työnäyte.

Lisätietoja:

Aki Rantanen, intendentti

p. 050 5263477

puheenjohtaja@cca.fi

www.cca.fi

Kuoronjohdon mestarikurssi Espoossa 4.–7.6.2014

tiistai, 8 huhtikuu 2014 05:07

Kuoronjohdon mestarikurssi Espoossa 4.–7.6.2014

VocalEspoon yhteydessä järjestetään edistyneille kuoronjohdon opiskelijoille, nuorille kuoronjohtajille sekä uusia ajatuksia etsiville konkareille Johda kolmea huippukuoroa -mestarikurssi.

Opettajana on kuoronjohtaja Pasi Hyökki ja harjoituskuoroina kamarikuoro EMO Ensemble, mieskuoro Polyteknikkojen Kuoro sekä lapsi- ja nuorisokuoro Tapiolan kuoro.

Kurssille voi osallistua aktiivi- tai passiiviopiskelijana. Lisätietoa kurssista, festivaalista sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä.